Blog, Info util

Sisteme de Bufet

Bufet – sisteme modulare pentru industria ospitalitatii

Fie că este vorba de mic dejun, prânz sau cină, un bufet merge bine cu oaspeții, deoarece au o gamă de mai multe feluri de mâncare sau aperitive și nu trebuie să se mulțumească cu o singură aromă.  Fripturi reci pe platouri de ardezie, minestrone aburind în vase de cafea sau petite colorate pe afișaje – bufete prezintă impresionant ceea ce poate face bucătăria dvs. Cu  sistemele noastre complete de bufet ,creați, de asemenea, un stil uniform pentru a completa vizual plăcerea de tip bufet. 

Sistemele complete de bufet : Alegerea elementelor necesare unui sistem de bufet complet, conceput sa corespunda nevoilor si cerintelelor dvs este in zilele noastre cheia unui bussines de succes. Leida va ofera consultanta si solutii de la cei mai buni profesionisti in domeniu din Europa.

Sisteme de Inductii ultramoderne : Leida va pune la dispozitie cele mai noi tehnologii de sisteme de inductie ce pot fi integrate in orice sistem de bufet si care vin cu un consum scazut de energie cu pana la 65%.

Chafing dishes – Vaschete: Pentru a va putea desfasura activitatea in cel mai profesional mod atat in bucatarie cat si in zona de bufet nu pot lipsi chafing dish-urile si vaschetele. Leida va ofera o gama larga de produse si culori disponibile. 

Care sunt diferitele tipuri de bufet?

  • Mic dejun tip bufet: Micul dejun tip bufet este unul dintre cele mai populare bufete și include, printre altele, diferite tipuri de pâine, diferite tipuri de produse, carne rece, brânzeturi, gemuri și preparate din ouă.
  • Bufetul brunch:Germanii adoră să aibă un mic dejun extins și lung în weekend și să-l urmeze cu prânzul.  Bufetul brunch combină părți ale micului dejun tip bufet cu preparate calde.
  • Bufet festiv:Bufetul festiv este folosit pentru sărbători, cum ar fi nunți.  O selecție de feluri principale, cum ar fi carne, pește și alternative vegetariene, precum și o selecție de feluri de mâncare secundare sunt servite.
  • Bufet de salate:În hoteluri și restaurante, bufetul de salate oferă o selecție de salate de frunze, salate de legume, sosuri și adaosuri, cum ar fi crutoane sau felii de baghetă.
  • Bufet de gustări:Bufet de gustări este ideal pentru salută, deschideri sau evenimente similare.  Se servesc sandvișuri, produse de patiserie mici, mâncare cu degetul sau canapé.
  • Bufetde desert și înghețată: Bufet de desert încheie o seară de succes cu cupcakes, tartlets, diferite tipuri de înghețată, mousse de ciocolată, cremă bavareză și tiramisu.

Sfatul nostru

Intrati in legatura cu unul din consultantii nostri pentru a putea sa aflati toate detaliile si informatiile privind sistemele ultramoderne de bufet si cum va puteti customiza unul dupa nevoile dvs.

Produsele de care aveți nevoie depind în principal de tipul de bufet.  Am compilat o prezentare generală pentru dvs., de care aveți nevoie pentru clasicul – un mic dejun tip bufet:

  • Vitrină tip bufet, care oferă facilități de răcire pentru cârnați, brânză, legume, iaurt, unt, fructe, brânză proaspătă etc. Vitrinele tip bufet sunt disponibile cu acumulatori speciali de răcire sau acumulatori de încălzire.
  • Coșuri de pâine pentru a aranja elegant diferite rulouri, cum ar fi pâine maro, baghetă sau rulouri Kaiser.
  • Boluri în care puteți decanta iaurt, muesli, quark & Co
  •  Recipente pentru a menține cafeaua sau apa caldă caldă.
  • Dacă cafeaua nu provine direct de la un aparat de cafea, aceasta poate fi servită într-o oală.
  • Carafe și decantoare pentru prezentarea atractivă a băuturilor reci, cum ar fi sucul, apa sau laptele.
  • Oaspeții își pot turna propria băutură în pahare mici de băut la bufet, după cum doresc.
  • Dozatoarele de cereale permit portarea precisă a cerealelor datorită unui sistem special de rotație.
  • Desigur,  platourile tip bufet și  tăvile tip bufet sunt necesare pentru a aranja mâncarea. .
  • Paharele, farfuriile și tacâmurile sunt fie colectate de oaspeții dvs. La bufet în sine, fie le setați masa cu ele. Pentru tacâmuri la bufet, utilizați  recipiente practice pentru tacâmuri.

Cum ar trebui să fie înființat un bufet?

În funcție de numărul de oaspeți și de feluri de mâncare, structura posibilă a bufetului variază.  În plus, spațiul disponibil în restaurantul dvs. Pentru bufet joacă un rol.  O masă lungă este potrivită pentru maxim 120 persoane.  Dacă aveți mai mulți oaspeți, cel mai bine este să configurați mai multe bufete pe care sunt prezentate aceleași feluri de mâncare.  Asigurați-vă că diferitele feluri de mâncare nu sunt prea aglomerate pe mese.  Încă o masă va egaliza vizual bufetul dvs. Și multitudinea de sisteme de bufet, platouri și vase vor apărea mai clar aranjate și ordonate.  Configurarea clasică a bufetului se bazează pe ordinea vaselor: Furnizați farfurii, tacâmuri și șervețele la începutul liniei de bufet.  Apoi urmați salate, aperitive și supe.  Apoi, așezați principalele feluri de mâncare.  În cele din urmă, urmează deserturile.

Bufet or à la carte? Care sunt avantajele și dezavantajele?

Vă gândiți dacă să oferiți un bufet în restaurantul dvs.?  Ce înseamnă pro și contra bufet?

Bufet

Avantaje

  • Fiecare oaspete își poate alege în mod liber atracțiile culinare. Câte vrea și când vrea.
  • Oaspetele nu trebuie să decidă, ci încearcă diferite feluri de mâncare.
  • Salvați personalul, deoarece servirea este omisă și trebuie doar ștearsă.

Dezavantaje

  • Un bufet necesită mai mult spațiu.
  • Nu toți oaspeții preferă bufete.
  • Este mai impersonal, deoarece comunicarea directă cu personalul de servicii este redusă.
  • Bufetul invită oamenii să încarce mai mult decât mănâncă. Astfel, mai multe alimente ajung la gunoi.

Á la carte

Avantaje

  • Oaspeții comandă doar o porție și, de obicei, mănâncă.
  • Este mai personal, deoarece chelnerița este în conversație directă cu oaspetele și poate sfătui.
  • Ambianța este mai plăcută și mai liniștită, deoarece nu există trafic la bufet.

Dezavantaje

  • Ai nevoie de mai mult personal de service.
  • Există mai multă muncă în bucătărie, deoarece diferite feluri de mâncare, eventual cu dorințe individuale, trebuie să fie gata în același timp.

Mai multe info:

Expunere si prezentare pentru bufet suedez

Bufet suedez

Un bufet suedez atrage nu numai prin produsele servite ci si prin modul in care acestea sunt expuse si prin vesela pe care o oferiti oaspetilor. LEIDA va ofera solutii pentru toate alimentele si bauturile pe care le serviti, in design si constructie moderne, clasice, elegante sau rustice, totul la cea mai buna calitate si […]

Vesela pentru servire bufet suedez

Bufet suedez

Un bufet suedez atrage nu numai prin produsele servite ci si prin modul in care acestea sunt expuse si prin vesela pe care o oferiti oaspetilor. LEIDA va ofera solutii pentru toate alimentele si bauturile pe care le serviti, in design si constructie moderne, clasice, elegante sau rustice, totul la cea mai buna calitate si […]

Bufet suedez modular

Bufet suedez

Solutia modulara de bufet suedez adusa in Romania de LEIDA este  varianta optima de a transforma orice spatiu disponibil intr-o zona de bufet prfect echilibrta, cu un design de exceptie, cu toate elementele necesare asortate.

Vesela si pahare din plastic pentru bufet suedez si catering

Bufet suedez

Paharele, vesela si solutiile de servire din plastic sunt de o calitate foarte buna, se pot chiar spala in masina de spalat dar au un pret ce va permite sa le tratati ca si consumabile si sa le oferiti spre reciclare. LEIDA va ofera seria Lightware: Pentru mai multe solutii vizitati si celelate sectiuni ale […]