Blog, Info util

Bucataria in gastronomie

Bucatarie profesionala in industria ospitalitatii

Bucătăriile gastronomice pot fi comparate doar cu o bucătărie convențională într-o gospodărie privată într-o măsură limitată.  Este adevărat că comerțul de catering are, de asemenea, accesorii de bucătărie clasice , cum ar fi tigăi, ustensile de bucătărie, cum ar fi cuțite sau  vase de gătit.  Dar, în special  tehnologia gastronomică , precum și  aparatele individuale de bucătărie diferă semnificativ de echipamentele standard din sectorul privat.

Aceasta este ceea ce distinge echipamentele din bucătăria unei unități de catering:

  • Containere GN: Aceste containere standardizate din oțel inoxidabil sau plastic sunt foarte versatile. Containerele GN sunt importante pentru un mise-en-place structurat.  De asemenea, mâncarea poate fi ușor păstrată caldă în ele sau prezentată la bufet.
  • Cărucioare pentru tăvi: În special în bucătăriile de cantină, cărucioarele pentru tăvi nu trebuie să lipsească. Aici, mâncarea poate fi împinsă pe tăvi în cantină sau la oaspeți.  Cărucioarele asigură, de asemenea, că spațiul din bucătărie este utilizat mai eficient.
  • Grătare: Fie că sunt grătare de contact sau plăci de grătar clasice, pentru a oferi o gamă versatilă de alimente în bucătăria de catering, este nevoie de echipamentul potrivit pentru a pregăti mâncarea în moduri diferite.
  • Cuptoare: Gratinarea, păstrarea caldă, coacere, gătit sous-vide, un cuptor profesionist horeca este un adevărat multi-talent care sprijină în mod eficient bucătarii și nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie profesională. În plus față de cuptorul cu convecție, friteuzele adânci fac parte, de asemenea, din echipamentul de bucătărie de bază din industria de catering.
  • Tehnologia de încălzire: Vasele calde ar trebui să ajungă, de asemenea, calde sau calde pentru oaspeți. Aceasta este o caracteristică importantă a calității în industria de catering. Tehnologia de încălzire este, prin urmare, de o mare importanță pentru echipamentele de bucătărie.
  • Tehnologia de refrigerare: Igiena și siguranța alimentară sunt esențiale pentru operațiunile de catering. Astfel, echipamentele frigorifice trebuie să îndeplinească cerințe chiar mai ridicate decât echipamentele din gospodăriile private.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când îmi cumpăr echipamentul de bucătărie pentru catering?

Dacă doriți să cumpărați echipamente de bucătărie pentru afacerea dvs. De catering, ar trebui mai întâi să vă cartografiați nevoile.  Ce echipament de bucatarie este necesar pentru bucataria ta? Faci o mulțime de prăjire, supra-coacere sau coacere? Pentru câți oaspeți pregătiți mâncarea?

Din aceste și alte întrebări va rezulta nevoia de aparate de bucătărie.  După aceea, ar trebui să verificați cât de mult spațiu este disponibil.  Acest lucru va determina în ce versiune puteți cumpăra anumite dispozitive sau accesorii.

Luați-vă timp și comparați ustensile de bucătărie de înaltă calitate și aparate pentru bucătăria dvs. De catering aici, la Leida, pentru a vă face echipamentul de bucătărie profesionist.

Leida,azi,maine,impreuna !